Yrittäjäilta Marjoniemessä 19.6.2024 klo 18.00 alkaen. Hanki lippusi ajoissa!

 In ajankohtaista, Yleinen

Tarjolla on runsas illallinen sekä korkeatasoiset esiintyjät Mato Valtonen ja Jore Marjaranta!

Mato Valtonen lukeutuu Suomen suosituimpiin puhujiin. Luovuuden asiamies, yrittäjä, kirjailija, rock-kukko ja puhetyöläinen Mato Valtonen puhuu innostavan työilmapiirin puolesta muutosten maailmassa. Lisäksi hän kartoittaa jarruja, jotka eteen tullessaan estävät meitä käyttämästä luovuuttamme ja voimavarojamme. Hän haastaa simppelin oivaltamisen kautta uudenlaisiin tavoitteisiin. ”Jos sinä et usko itseesi, niin kuka sitten?”

Jore Marjaranta tuli tunnetuksi suuremmalle yleisölle Leningrad Cowboysin laulusolistina vuosina 1989–1996. Soolouransa aikana hän on julkaissut 7 albumia ja yhden kokoelmalevyn. Minä ja Morrison ja Pahat pojat -elokuvien lisäksi hän on laulanut musiikkia elokuviin Kalteva torni ja Pikku Kananen. Hän lauloi myös tv-sarjan Salatut elämät tunnusmusiikin 2000-luvun alussa. Viime vuosina häntä on kuultu muun muassa YLE:n suositun Elämäni Biisi -ohjelman solistina.

Illallisen ja ohjelman sisältäviä lippuja on tarjolla rajoitetusti, joten kannattaa olla nopea. Varmista unohtumaton kesäilta Marjoniemessä!

Klikkaile itsesi verkkokauppaan, ja hanki liput tilaisuuteen!

https://verkkokauppa.uurainen.fi/tuote/yrittajatapahtuma-marjoniemessa

Recent Posts

Start typing and press Enter to search