Palvelut

Häät, rippijuhlat tai syntymäpäivät: Marjoniemestä löydät puitteet kaikenlaisille juhlille ja muille tilaisuuksille. Meiltä löytyy erikokoisiin tapahtumiin soveltuvat juhlavat tilat sekä valmiita menuvaihtoehtoja, jotka helpottavat tilaisuuksien suunnittelua. Järjestämme myös muistotilaisuudet. Juhlat suunnitellaan aina huolellisesti toiveidenne mukaan. Hoidamme kaikki järjestelyt, jolloin voitte itse keskittyä juhlimiseen.

Marjoniemestä löydät puitteet kaikenlaisille juhlille ja muille tilaisuuksille | Marjoniementila.fi

Ratsastus

Marjoniementilalla on islanninhevosia, joilla voit osallistua ohjattuun kenttä- tai maastoratsastukseen oman tasosi mukaan. Lisäksi pidämme askellajikoulutuksia sekä hevospäiviä- ja leirejä lapsille.

marjoniementila-majoitus

Majoitus

Marjoniementilalla on tarjolla useita erilaisia majoitusvaihtoehtoja. Voit majoittua Pappilan kauniissa päärakennuksessa tai tunnelmallisessa luhtiaitassa kappelin vieressä. Majoittumisen yhteydessä voit nauttia Pappilan keittiössä valmistettuja herkkuja.

marjoniementila-juhlat

Juhlat

Pappilan päärakennuksessa sijaitseva sali huokuu juhlavuutta. 1800 luvun lopun henkeen sisustettuun saliin saa järjestettyä pöydät noin 50 henkilölle. Lisäksi salin läheisyydessä on vielä 3 huonetta (”hirsikammari”, ”punainen sali” ja ”aamiaishuone”) joihin voidaan tarvittaessa kattaa lisätilaa 30:lle henkilölle.

marjoniementila-kokoukset

Kokoukset

Vuokraamme edullisesti kokoustilat, josta löydät kaikki laitteet videotykistä laadukkaaseen äänentoistoon asti isommallekkin porukalle. Räätälöimme myös toiveiden mukaisesti muuta oheistoimintaa koko porukalle. Muista myös tilata ruokailu kokouksen yhteyteen!

marjoniementila-haat2

Häät

Järjestämme ikimuistoiset häät ja kaikki muut palvelut onnistuneen päivän ympärille, kuten valokuvaajan, bändin, ruoat ja sisustukset. Kerro meille toiveistasi niin me räätälöimme juuri sinun näköiset juhlat!

marjoniementila-ohjemat

Tapahtumaohjelmat

Kauttamme voit tilata myös juhliisi vaikkapa stadup-koomikon, blues- tai rockbändin viihdyttämään juhlavieraita. Kerro toiveestasi, me toteutamme sen!

marjoniementila-aktiviteetit

Rantasauna

Uusi 93 m2:n rantasauna on valmistunut turvekaton alle kesällä 2019. Saunan lisäksi rakennuksesta löytyy myös kokous-/juhlatila 20 hengelle. Pihaterassilla on myös ympärivuotiseen käyttöön soveltuva poreamme 12 hengelle.

marjoniementila-cathering

Catering-palvelut

Marjoniemen Pappilaan on tilauksesta varattavissa ruokailu vähintään 20 hengen ryhmille, joiden ruokailu laskutetaan yhdellä laskulla. Ruokailu on noutopöydästä. Käytämme keittiössämme mahdollisuuksien mukaan ensisijaisesti lähiruokaa.

Start typing and press Enter to search